O nama

Kompanija MAG-MAL d.o.o. je osnovana 2014.g. i nastala je kao rezultat udruživanja iskustva u oblasti dizajna i projektovanja tehničkih proizvoda sa jedne strane i iskustva u projektovanju i izradi alata za brizganje plastike sa druge strane.

Vlasnik i osnivač firme Nebojša Stevanović imao je viziju osnivanja moderne kompanije, koja bi svoju poziciju na tržištu gradila na znanju, opredjeljenju ka novim tehnologijama, vrhunskom kvalitetu svojih proizvoda i potpunoj opredjeljenosti zahtevima kupaca.

Po strukturi kapitala MAG-MAL d.o.o. predstavlja preduzeće u privatnoj svojini i skoro cjelokupna delatnost projektovanja i proizvodnje okrenuta je nemačkom tržištu odnosno tržištu Evropske unije. Kroz saradnju sa brojnim ino-partnerima, naši proizvodi prisutni su u oblasti autoindustrije, medicinske industrije, elektroindustrije, industrije transportnih sistema i dr.

Danas MAG-MAL d.o.o. predstavlja uspјešno moderno preduzeće koje je spremno da svaku Vašu, poslovnu ideju dovedu do uspјešnog proizvoda na tržištu.